LAULUTUNNIT

Laulukoulu Helsingissä

Haluaisitko oppia laulamaan voimakkaasti, kuten Christina Aguilera tai Sia, tai coolin rokisti, kuten Coldplayn Chris tai Blackie Lawless? Haluaisitko ehkä saada äänesi soimaan vapaasti ja kauniin heleästi, kuten Johanna Kurkela tai Kate Bush tai hakea hieman rosoisuutta ja pehmeyttä kuorolaulajamaiseen ääneesi? Tai kuunteletko ehkä R&b:tä ja unelmoit, että osaisit joskus luritella koruja, kuten Beyonce tai Stevie Wonder?

 

Ehkäpä sinulla on vain äänen kanssa ongelmia ja puhuessakin tuntuu, että ääni käheytyy helposti. Tai haluat vain kehittää ääntäsi värikkäämmäksi ja paremmin toimivaksi. Haluatko löytää rohkeutta heittäytyä ja esiintyä? Ehkä etsit uusia puolia itsestäsi laulajana. Tai ehkäpä sinulla on aina ollut haaveena oppia laulamaan ja kirjoittamaan itsellesi lauluja. 

 

Laulukoulu Helsinki opettaa sinulle kaikkia näitä asioita ja auttaa sinua saavuttamaan ääniunelmasi sekä kehittymään ja syventymään artistina ja laulajana.

 

· Jokaiselta löytyy hieno soundi, jonka yhdessä etsimme ja treenaamme hyvin toimivaksi.  

· Jokaiselta löytyy myös ilmaisuvoimaa, jota rakennamme tekstianalyysein ja erilaisin harjoituksin. 

·Jokaisessa meissä on myös sisäinen artisti, toiset vain ovat oppineet pitämään sen piilossa.  Artistisuuttamme ja esiintymiskokemusta haemme esiintymällä laulukoulun järjestämissä konserteissa. Autan jokaista oppilasta löytämään oman erityisyytensä ja sisäisen valovoimansa. 

Missioni: Haluan auttaa jokaista laulunoppilasta täyttämään unelmansa laulajana tai laulunharrastajana
Visioni: Kaikki oppilaani saavuttavat persoonallisen, vahvan oman soundin ja vahvan, kestävän äänen sekä rohkeuden esiintyä 


Laulutunnit

Laulutunti kestää 60 minuuttia. Tunnilla teemme oppilaan kanssa yhdessä opetussuunnitelman oppilaan tavoitteiden mukaisesti ja etenemme sen mukaisesti. Tunneilla teemme hengitysharjoituksia, sekä ääniharjoituksia, jotka tuovat vahvan perustekniikan ja sävykkään ja kestävän äänen. Laulamme oppilaan kanssa yhdessä valittuja lauluja ja etsimme ja kehitämme soundia, joka on luonnollinen oppilaalle.

 

Säestyksenä tunneilla on pianosäestys tai taustanauha. Käytän opetusvälineenä myös kotistudiotani, jolla nauhoitan oppilaan laulua, jotta oppilas kuulee kehityksensä.

 

Järjestän kaksi kertaa vuodessa oppilaskeikan ravintolassa tai kahvilassa, jossa kaikki pääsevät halutessaan esiintymään. Pääset myös halutessasi nauhoittamaan laulusi studioon! 

 

Tänä keväänä teemanamme on countrymusiikki ja työstämme kaikkien oppilaiden kanssa esitystä, joka koostuu kokonaan countrymusiikista. Tunneilla on mahdollista ottaa osaa yhteisiin kokonaisuuksiin tai sitten keskittyä juuri vain niihin asioihin, joihin haluaa. 

 

Opetan mielelläni myös englannin kielellä! Myös ruotsinkielinen opetus onnistuu!

Laulukoulu Helsingin oppilaina ovat olleet mm. Tea, Jonsu/Indica, Katri Ylander, Elly/Haloo Helsinki, Dennis Fagerström-Voice of Finlandista tuttu, Sofia Sida

 

Laulutunneille sitoudutaan aina yhdeksi lukukaudeksi kerrallaan. Poikkeuksena kurssit. Lukukauden hinta vaihtelee hieman, mutta yhden laulutunnin hinta on aina 55 euroa. Lukukauden voi maksaa kahdessa osassa. 


Laulutunnit pidetään Itälahdenkatu 18:ssa, sisäänkäynti ensimmäisestä ovesta. 
Laulukoulu Helsinki järjestää myös workshoppeja ja kursseja. Voit kysyä niistä lisää Hannalta! 
Tervetuloa tunneille! :)